1.deň
Bielkoviny-mäso
I.deň
Raňajky-Ovocie
2 pomaranče na mede alebo kiwi
Obed
Kuracie prsia a zeleninový šalát
Potrebujeme:
- 1 väčšie kuracie prsia bez kože
- polievková zelenina
- 1 väčší baklažán
- 1 čerstvá paradajka
- 1 PL kečupu
- ½ čl oregana alebo rozmarínu
- 1 strúčik prelisovaného cesnaku
- posekaná petržlenová vnať
- 1 PL olivového oleja
- soľ,mleté čierne korenie
- suroviny na šalát
Postup: Olivový olej zmiešame s oreganom, rozmarínom a prelisovaným cesnakom.Baklažán narežete na hrubšie plátky,ktoré potriete vopred pripraveným opečiete z obidvoch strán.Takto opečené rezy baklažánu obložíte nakrájanou paradajkou,alebo potriete kepučom,posipete petržlenovou vnaťou. Kuracie prsia varíte vo vode spolu s polievkovou zeleninou.Uvarené mäso oddelíte od kosti a narýchlo ho opečiete na panvici,kde ste piekli plátky baklažánu.
Pripravte čerstvý šalát a zjedzte ho spolu z krajcom chleba.
večera
to isté čo obed len menšia porcia.